Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Grattis Uppsala Kommun

Stort grattis till Uppsala kommun Vård & omsorg som får ett samlat betyg på 78,8 i en kundnöjdhetsmätning som vi på Svenskt Kvalitetsindex genomfört under våren.

Svenskt Kvalitetsindex (SKI) har på uppdrag av Uppsala kommun Vård & omsorg gjort en omfattande nöjd kund undersökning under maj 2016. Undersökningen har genomförts i fem verksamhetsområden inom Vård & omsorg. Betyg över 75 innebär mycket nöjda kunder.

– Ett starkt engagemang och bemötande är nyckeln för att ha nöjda kunder och brukare och här ligger Uppsala Vård & Omsorg riktigt högt, säger Johan Parmler, VD Svenskt Kvalitetsindex.Höga betyg på den här typen av mera mjuka och personliga aspekter, såsom just engagemang och bemötande, skapar stora möjligheter för fortsatt utveckling och för det fortsatta arbetet, avslutar Johan Parmler.

För mer information

Maria Söder, projektledare, Svenskt kvalitetsindex, 070-220 89 99, maria.soder@kvalitetsindex.se

Johan Parmler, VD, Svenskt Kvalitetsindex, 073-151 75 98, johan.parmler@kvalitetsindex.se

 Johan Färnstrand, förvaltningsdirektör Uppsala kommun Vård & omsorg, 072-537 84 48 johan.farnstrand@uppsala.se

Ämnen


VI VISAR VAD SOM DRIVER KUNDER ATT BLI OCH FÖRBLI KUNDER

Presskontakt

Johan Parmler

Johan Parmler

Presskontakt VD 0731517598

Relaterat material

Insikter för en hållbar framtid.

För att skapa ett långsiktigt hållbart samhälle behöver vi se och förstå viktiga samband om vad som skapar värde för dem vi finns till för. Det kan vi bidra till. Våra undersökningar bygger på en vetenskaplig grund och ger insikter och råd om vad som skapar nöjda kunder och medarbetare och ger hållbar framgång – inte bara ur ett ekonomiskt perspektiv. Det har varit vår vision sedan starten 1989 och känns idag mer aktuellt än någonsin.

Svenskt Kvalitetsindex
Kungsgatan 26
111 35 Stockholm
Sverige