Följ Svenskt Kvalitetsindex

Svenskt Kvalitetsindex växer, Peter Ivert ny i ledningen

Pressmeddelande   •   Aug 31, 2017 14:59 CEST

- Det är spännande att komma till ett företag i stark tillväxt, kommenterar Peter Ivert. Jag ska se till att vårt operationsteam levererar tjänster av högsta möjliga kvalitet så effektivt som möjligt. Jag har det övergripande ansvaret för vår produktionsprocess, från datainsamling till analys och leverans till våra kunder.

Operationsteamet arbetar i nära samarbete både med säljteamet i Sverige och kollegorna i Norden för att på ett effektivt sätt utnyttjar våra resurser. Peter Ivert har också ett övergripande ansvar för att EPSI Rating Group har effektiva processer på alla marknader så att vi optimerar våra insatser och verkligen skapar värde för våra kunder.

- Detta är för mig en helt ny bransch vilket i sig är väldigt utmanande, men också väldigt stimulerande. SKI och EPSI Rating har ju också en tydlig tillväxtstrategi, så för mig gäller det att sätta mig in i arbetet snabbt och fånga upp de områden som jag kan bidra med för att nå denna strategi. Det är väldigt spännande, och en förmån, att komma till ett företag som har ett så starkt och kvalitativt produktutbud som SKI och EPSI.

EPSI Rating och Svenskt Kvalitetsindex arbetar med frågor som är viktiga för alla typer av organisationer, det vill säga mätning och uppföljning av kundnytta.

Peter Ivert har många år bakom sig på Länsförsäkringar i Stockholm, både inom försäljning och senast som chefscontroller.

- De senaste åren har jag också arbetat väldigt mycket med kundinsikter på Länsförsäkringar Stockholm. Nu ser jag det som en förmån att få hjälpa företag att öka sin lönsamhet genom kundinsikter från SKI och EPSI Rating, avslutar Peter Ivert.

VI VISAR VAD SOM DRIVER KUNDER ATT BLI OCH FÖRBLI KUNDER

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.